mandag 16. februar 2009

Er ikke helt flink til denne bloggingen jeg...

Det blir litt lenge mellom hver gang merker jeg. Men men, en del har hendt siden sist. For det første har jeg skiftet studieretning, dvs jeg står fremdeles under bachlor programmet til meteorologi, men går no på geografi. Det var helt annerledes enn jeg forventet. I motsetning til meteorologi så handlet dette om vær og klima, men meteorologien bare inneholder matte så langt. Pluss at forelesningene inneholder betraktelig færre studenter, så det går an å ha en samtale med foreleseren. Har også søkt på høyskolen til etter sommeren. Jeg tror jeg nå har bestemt meg for å bli dataingeniør. Har hatt informatikk no, og det syns jeg var utrolig kjekt så kanskje det passer bedre for meg. 

Ellers har Kristian og jeg vært i Praha. Han skulle ta laseroperasjon på øynene sine, og det gikk tilslutt veldig bra. Praha var en kjekk by, selv om vi var der på helt feil årstid. Men vi fikk no sett Karlsbroen, og ruslet rundt i hele byen og fikk shoppet en del. Jeg fant til og med en billig ballkjole! Vi var på fancy kino med lenestoler og servering av både øl, kaffe og annet, også var vi såvidt innom en salsaklubb og danset litt salsa. Det var en veldig koselig tur.

På fancy kino

Karlsbroen

Det har også vært årsmøte i Bsi Dans, og jeg ble etter mye om og men valgt til sportsleder. Vi får se om jeg får beholde stillingen etter at hovedstyre har tatt det opp, men håper no det. Resten av styret er topp, og det virker som om vi allerede samarbeider godt sammen.

Vors før Scotsman, Sveinung på keyboardet:P

Grunnkurset er i gang og det er utrolig kjekt! Jeg merker at både Øyvind og meg er blitt flinkere til å finne ut hva vi må repetere flere ganger, og hvilke områder vi må fokusere på. Hjelpetrenerne våre er Jan Roger og Linda, og de har allerede no overgått mine forventninger.

Fra hjelpetrenerkurset

Da tror jeg at jeg har fått oppsummert det meste ihvertfall...

2 kommentarer:

Lena´s lille hjørne sa...

Praha hørtes ut som et sted jeg ville dra til ja:) Likte de der kinostolene:)

Anonym sa...

aah, dit vil i og:)

jei, morro med nytt innlegg her au jah:D