torsdag 9. april 2009

Ferie!

Greit, nå er det bare påskeferie enda, men det er på tide å begynne å planlegge sommerferien. Planen var opprinnelig å besøke leiligheten Besteforeldrene mine har i Natal, Brasil. Dessverre går de fleste charterflyene bare om vinteren, siden det da er sommer der, og ikke når det er sommer her. Noe som vil si at det bare er et rutefly som tar turen bort til Natal om sommeren. Dermed fant vi ut at å betale nesten ti tusen for en fly-billett var litt i meste laget, dessuten forsvinner jo ikke leiligheten så vi kan alltids dra dit en annen gang.

Da ble det å se etter turer til andre steder. Både Kristian og jeg har dykkerlappen, så det måtte uten tvil bli et sted vi kunne dykke og helst et sted vi ikke hadde vært før. Valget falt på Kroatia. Der gikk det fly direkte fra Bergen, og billettene var relativt billige. Siden ingen av oss er noe særlig giret på å ha en vanlig syden-ferie, hvor man ligger på stranden hele dagen og oppholder seg i samme by, tenker vi at vi kan leie bil og dermed kjøre oppover kysten, og overnatte på forskjellige steder underveis. Jeg er litt skeptisk å ikke bestille alle hotellene på forhånd, men det går nok fint.

Jeg har allerede funnet ut at jeg vil dykke, rafte, padle i kano/kayakk, vindsurfe, og forhåpentligvis klare å overtale Kristian til å enten paraglide eller hoppe i fallskjerm. Også vil jeg selvfølgelig bade, shoppe, gå turer, osv. Alt slikt som hører hjemme når man er på ferie.

Siden vi begge er ferdig med eksamene ganske tidlig drar vi 13.juni, noe som er litt over to måneder til. Det er ikke lenge!

Jeg gleder meg!

Ingen kommentarer: