søndag 2. november 2008

Den O´store balldagen!

Endelig var dagen som vi har ventet på i ett helt år her. Dagen for bsi dans sitt årlige høstball. Dette var tredje gangen jeg var på ball med dansingen, og andre gang jeg har ansvaret for alt. Jeg må si at det har vært en hektisk uke med å prøve å sjonglere skole, jobb, besøk og organisering av alt som måtte være klar til den store dagen. Heldigvis har jeg hatt noen flotte medhjelpere som har gjort det de skulle uten så mye mas fra min side, så takk til Daniel, Marie, Aslak, Kristian og Kenneth. 

Dagen startet med at jeg fikk fikset musikken som skulle spille i pausene til bandet, før Cecilie og jeg tok turen til frisøren hvor jeg plutselig fikk helt glatt hår.
Daniel og jeg

Så var det på tide å få på seg kjole og tilbehør før vi tok turen til hotellet. Der var det selvfølgelig kaos, og etter mye om og men fikk jeg det slik jeg ville (og ikke minst slik vi hadde avtalt det på forhånd). En del av og påmeldinger i siste liten gjorde at bordplanen måtte forandres på i siste liten, noe som dessverre førte til litt forsinkelser. 
Maten smakte bra, og Susanne var en flott konfransier. Talene var morsomme, og ikke for lange:P Hovmesteren var helt super, og fikset alt jeg ville han skulle fikse. Storbandet spilte bra, selv om noen låter til tider var litt raske. Den fantastiske rueda-gruppen som vant konkurransen i Stavanger hadde ett flott show for oss, og Ragnhild som hadde bursdag når klokken passerte midnatt fikk både jam og bursdagssang.
Fire flotte jenter på ball

Kvelden sluttet omsider, og alt ser ut til å ha godt sånn noe lunde greit, og jeg håper at folk koste seg.
 

1 kommentar:

Kristine sa...

Fine bilete.. Skulle ønska at eg var der! Sakne dåke!